piektdiena, 2010. gada 1. oktobris

30.septembris

Piepildīta diena sākot ar spāņu valodas kursiem, manā grupā lielākoties visi ir no Brazīlijas, Portugāles un jau zina pamatus, mācāmies ātri un viss tiek skaidrots spāniski. Norunātā tikšanās pēc kursiem, jam Karls ir pārpratis un gaida pilsētas centrā, manifesta dēļ  Marko brauca uz norunāto vietu 4x ilgāk, rezultātā mainījām plānu, kā te tas notiek visai bieži, bet daļu no plāna tomēr izpildījām, tagad man ir jauns nr.+34 622710960, braukšanas karte transportam, NIE, izrādās, kas man der no Mallorcas, visa diena bez pārtikas rosināja steidzami iepirkties un secināju, ka  pl.16.00 supermārketā esmu vienīgā neskaitot pārdevēju, viņiem te 13.00-17.00 siesta.
Jau mājās satiku Lauru, meiteņu lietas, sarunas, ar puišiem dzīvojot ir citādi, joki un jautrība, bet savādāk tomēr ,mums šodien mēbeles dzīvoklim nomainīja un ar ģimeni(saviem puišiem) bijām iepirkt sadzīves lietas, tagad mums ir tualetes papīrs un veļas pulveris visam gadam hahaha. Pamazām iepazīstam viens otru, īpatnības jokus, paradumus un citus brīnumus, kā arī vairāk gan ar Marko atklājam bilžu pasauli, kas atveras ar atmiņām, notikumiem, stāstiem, draugiem un ģimeni. Šodien neizturēju vervelēt spāniski , jo Marko visu laiku joko(viņa spāņu valoda ir daudz labākā līmenī) un viņš nebeidza brīnīties par manu bišu maizi, kas viņam liekas kaut kas vecs un pee, skaidroju, skaidroju un tad sāku bļaut latviski, ka tas stiprina imunitāti un no vārda „stiprina” Marco un Karls uztaisīja : que, que „striptīzs”?
Karls lielākoties skatās TV un ēd sviestmaizes, pa retam ar mums kopā ēd un pievienojas  sarunām
Vakars izvērtās jauks un sirsnīgs ar skaļiem smiekliem. Rīt brīvdiena un nedēļas nogalē dodamies uz 2 dienu asambleju  mūsu organizācijai Ouriencia, Allariz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru