pirmdiena, 2010. gada 25. oktobris

11-12.oktobris


Veiksme ir mūsu pusē – Spānijā svētki, tātad brīvdiena, meklējot informāciju par Porto iedomājāmies pajautāt arī par nokļūšanu uz Cies salu arhipelāgu, jo tā atvērta tikai vasaras sezonā un te tavu brīnumu, varam ar pēdējo reisu paspēt, tad nu kravājam somas un ar pirmo prāmi šaujam uz „Best beach in the world”’

Diena salā mūs lutina ar saules pieskārieniem ķermenim, kalmāra delikatesi vēderam, jūras, koku un augu smaržām, putnu čivināšanu un neaprakstāmi skaisto dabu un baltajām jūras smiltīm un tirkīza zilo jūru. Nacionālais parks, miera osta, cilvēki viens otru sveicina satiekot ir smaidīgi un laimīgi, sajūta, kā uz vientuļas salas, kaut arī viens kempings ir piedāvājumā miers un daba valda pār šo salu.

Kad apnicis viss līdz brošai, tikai atbrauciet uz šo salu, dzīve ieņem košākas krāsas un smaids uz lūpām uzdzirkstī, sala tā vien sauc: atvēli laiku sev un izbaudi, šo mirkli un šo mūžību saskaņā ar dabu, būt tāds kā tu esi un ļauties, brīnumi notiek, tikai jāieklausās un jātic. Putnu dažādība, rotaļīgums, vērošana, smaržas, dzestrums un saules pieskārieni, pasaka, kas saulei rietot aizver dienu.

Atziņas:
Atšķirībā no LV šeit ļoti šķiro atkritumus, stikls, papīrs, plastmasa. Cenšos iegaumēt un atcerēties, ieradumam liels spēks.
Augļi un īpaši apelsīni te ir samērā lēti salīdzinot ar pārējo, tāpēc varu atļauties dzert svaigi spiestu apelsīnu sulu, kas garšo ļoti īsti, saldi un saulainiJPēc jogošanas un fizioterapijas sulai īpaša loma un garšaJ

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru