sestdiena, 2011. gada 22. janvāris

10-22. janvāris

Hem, animēju un esmu smuki ieripinājusies ikdienas gaitās, sāku sastādīt plānu skaistākai dzīvei, piefiksēt lietas un vietas, kas man patīk un izkristalizēt vajadzīgo no nevajadzīgā. Nesekot pūlim, bet atlasīt sev vajadzīgo un patīkamo, biju slidot ar Insu no Vācijas, kas te ir au-pair, ārā +15 grādi, visi dīvaina sajūta, bet bija jautri, īsta smieklu terapija!
Pavasari gaidot izdomāju, ka uz baseinu jāaiziet - pašvaldības, manuprāt cena ļoti samērīga 20 reizes 27Eur un vēl atsāku galīsiešu dejas un pandereita, cataņuelas spēlēt.
Grāmatas, liels paldies mammucim par sagatavoto paciņu man un par atvešanu Alejandro, tagad lasu Ieelpo laimi un mīlestību un baudu citus labumus griķus,Gī sviestu, tējas.
Pavadīju jauku dienu ar Alejandro pabijām mīļākajos bāros un pagatavojām gardu maltīti pie manis, iepazinos ar vietējo meiču, kas bija praksē 1. gadu Kolumbijā - interesanta pieredze, nabaga džeki, kam nav dinero, nevar atļauties meitenes, jo turīgajiem esot pat kalendārs, kad ar kuru jāiet pusdienās,kino vai jāved iepirkties!

Šodien atstiepām no darba divriteni, jāgatavojas vasaras sezonai tā teikt.
Darbiņā katru dienu dažādas aktivitātes skatījāmies filmas, taisījām no olu kastītēm spēli, labirintu no kartona, angļu valodā palīdzēju mājas darbos, mūzikā, šķirojām atkritumus - zaļa, dzeltena, zila kastīte, šodien sabados dinamicos  organizējām konkursu - Singstar, jautri ar dejām un spāņu dziesmām.
Mums bērneļi organizācijā ir ļoti internacionāli Brazīlija, Kolumbija, Rumānija, Portugāle, Bolīvija, Venecuela un protams paši Spāņi, tāpēc jau gatavojamies nākamajam semestrim Eiropas mēnesim un ieskatam Pasaules ģeogrāfijā, jo vietējiem ļoti pieklibo, ja var pajautāt - vai Latvija ir pilsēta Itālijā?!hemmm..
Ar meitenēm no spāņu valodas kursa brīvdienās esam uzsākušas sevis mīlēšanas kursu - katru svētdienu dažādas aktivitātes, bijām svaigi spiestās sulas baudīt, pastaigāties, šonedēļ ,pasākums pie mums - "pinchos" - uzkodas un Itālijas "vun in du" jādzer diviem Campari ar baltvīnu vai apelsīnu sulu.
Šī nedēļas nogale - miera ievīta, palasīšu grāmatu, jāatkārto iepriekšējā viela spāņu valodā, tuvojas eksāmens:)
drīz tiekamies..muak:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru