piektdiena, 2010. gada 1. oktobris

23-25.septembris



Saulaina un prieka pielieta ar kolēģēm darbā un ārpus tās, pirmās jūras veltes Galīsijas un manā gaumē.  Piedalījos pirmajā organizācijas sapulcē, kur tika sadalīti pienākumi, visnotaļ noderīgi.
Vakars ar gatavošanos Oviedo tripam pie Aijas(brīvprātīgā no LV), tiek kaldinātas idejas ko sadarīt 7h autobusā un veiksmīgi, kā jau spāņi nekur nesteidzas un pa vidu vēl ieturam pauzes atpūtai, vietējiem pa kafijai un cigareitei, man ūdens pudeleJPasakainie dabas skati, kā atvērta grāmata kalni pa kuriem tek mākoņmaliņas upes 1200m augstumā, ūdens miers un mazās saimniecības, kā viņi tās nogāzes spēj apkopt, joprojām man ir noslēpums, taču traktoru un zirgu 90’ slīpumā redzēju gan. Laika apstākļi no saules apspīdētās ietērpjas mākoņos un Astūrijā smidzina, kas nav nekas neparasts.

Pastaiga pa pilsētu, sestdienas izrādās ir lielo svētku dienas ar kāzām un iesvētībām, jauniešiem, kas pēc skolas nedēļas  izslāpuši pēc brīvības, sidrs – Astūrijas lepnums ar visām liešanas tradīcijām, atzīšos bezalkoholiskais gan bija visai nebaudāms.


Arī zilais siers ar maizi un membrillo tiek nobaudīts vietējā garā. Un firmas ēdiens kuskuss ar jūras veltēm un dāzrzeņiem.  ieskats vietējā bārā ar smejošu  vietējo kompāniju Raul+Carlos+Aija un diena aizveras sapņiemJ

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru